Descriere
Foval GEL Gândaci este formulat ca alternativa la insecticidele clasice, lichide, de contact, pentru combaterea gândacilor.
Are drept substanta activa imidacloprid-ul, un neonicotinoid de generatia a II-a ce actioneaza asupra receptorilor acetilcolinici din membrana post-sinaptica.
Foval GEL Gândaci are in compozitie si atractanti ce vor atrage la consum gândacii pe o raza de cativa metri.
La 24 de ore dupa tratament se vor observa primii gândaci morti care, pe cat posibil, vor trebui sa fie lasati pe loc.
Domenii de aplicare:
În locuri greu accesibile: in interiorul aparatelor de uz casnic (frigidere, masini de spalat rufe, aragaze) sau electrice (contoare, doze de cabluri, transformatoare de inalta tensiune), acolo unde un se pot folosi insecticidele lichide din motive de securitate.
În zona tevilor de scurgere de la bucatarii si bai, sub si in spatele electrocasnicelor, in colturi ascunse luminii, unde sunt crapaturi in perete sau in podea.
Nu prezinta nici un fel de risc pentru vietuitoarele non-vizate (animale de casa, copii, etc.) si datorita repelentului de gust.
Caracteristici tehnice Foval GEL Gândaci
• Formulare de ultima generatie: gel – momeala insecticida, pentru combaterea gândacilor.
• Include atractanti alimentari si feromoni sexuali ce atrag furnicile la consum chiar si in detrimentul surselor de hrana clasice.
• Permite o interventie usoara si practica in incintele unde utilizarea insecticidelor clasice (lichide sau solide) poate genera eventuale probleme secundare.
• Are efect de “moarte in cascada” exterminand nu numai adultii ce consuma gelul, ci si intregul cuib.
• Nu pateaza, nu lasa urme, nu are miros, nu este iritant, este biodegradabil, motive pentru care este recomandat cu precadere pentru aplicarea in incintele sensibile.
• Remanenta: 12 – 16 saptamani, in conditiile in care gelul isi pastreaza atractivitatea si activitatea insecticida chiar in conditii de temperaturi ridicate (peste 50o C) si umiditate (95%).
Unde se foloseste Foval GEL Gândaci?
• Spatii de locuit (apartamente, case, vile);
• Hoteluri, restaurante, baruri, magazine, cladiri de birouri si alte locatii de retail;
• Spitale, policlinici, dispensare, cabinete medicale, scoli si gradinite, crese;
• Spatii in care se depoziteaza, se pregateste si se serveste hrana (bucatarii, sali de mese, etc.);
• Hale de productie;
• Spatii deschise sau inchise de petrecere a timpului liber.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.